VIII з’їзд Почесних консулів Литовської Республіки

Традиційно, у період до пандемії, кожні 2 роки у самому серці Литви – славному місті Вільнюсі ми мали честь бути присутніми на З’їздах Почесних консулів Литовської Республіки, де зустрічалися Почесні консули з 62 країн світу.
Цього року, незважаючи на пандемію коронавірусу, традицію не було порушено, але змінено її формат. Тому, VIII з’їзд Почесних консулів Литовської Республіки проходить у форматі онлайн-конференцій.
24-25 травня 2021 року Почесні консули вже мали змогу поспілкуватися з Президентом Литовської Республіки – паном Гітанасом Наусєдою та Спікером Парламенту Литовської Республіки – пані Вікторією Чміліте-Нільсен.
Протягом цього тижня заплановані онлайн-зустрічі із Прем’єр-міністром Литовської Республіки – пані Інгрідою Шимоніте та Міністром Закордонних Справ Литви – паном Габріелюсом Ландсбергісом, а також дві регіональні зустрічі для Почесних консулів Литви.
Ці зустрічі є дуже важливими для усіх нас. І нам дуже приємно було почути звернення Почесного консула Литви у м. Дніпро – пана Віталія Півняк. Почесне консульство Литовської Республіки у м. Дніпро
Сподіваємось на подальші зустрічі та плідну співпрацю на благо Литовської Республіки та її громадян.

Пока нет комментариев

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *